Werkwijze

Wanneer u door deze website of ‘mond tot mond’ reclame enthousiast bent geraakt over Daco, dan begeleiden zij u graag van offerte tot een perfect eindresultaat. Dit doen zij door middel van een doordacht en helder stappenplan, waarin uw wensen te allen tijden centraal staan.

Stap 1: Het eerst contact
Daco biedt diverse manieren om contact op te nemen. U kunt telefonisch contact opnemen, of een e-mail sturen.

Stap 2: Afspraak ter plaatse
Wanneer de afspraak is gemaakt, komt Daco bij u langs om de te verrichten werkzaamheden te inventariseren en u persoonlijk te ontmoeten.

Stap 3: Offerte
Naar aanleiding van het bezoek ontvangt u op korte termijn een duidelijke en heldere offerte, waarin geen ruimte is voor kleine lettertjes.

Stap 4: Toelichting op de offerte
Wanneer de opdrachtgever dit prettig vindt, of als het gaat om een grote of gecompliceerde opdracht, licht Daco de offerte graag nog eens toe. Dit kan telefonisch, maar desgewenst ook op de betreffende locatie. Op deze manier kunnen misverstanden eenvoudig worden voorkomen.

Stap 5: Orderbevestiging en planning
Wanneer de offerte akkoord en bevestigd is, kan Daco een planning afgeven. U weet dan precies wanneer en wie er bij u aan de slag gaan en op welke termijn de werkzaamheden worden afgerond.

Stap 6: Aan de slag
Na het noodzakelijke ‘papierwerk’ gaan de ervaren vaklieden van Daco met veel enthousiasme voor u aan de slag. Evenals het werk, is ook hun karakter netjes en opgeruimd. Daco zal regelmatig een tussentijdse controle uitvoeren en dit waar nodig verwerken in een rapport.

Stap 7: Oplevering
Wanneer alle werkzaamheden zijn verricht, zal Daco persoonlijk een grondige eindcontrole uitvoeren. Indien nodig worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet. Mocht er naderhand toch nog iets zijn, dan kunt u rekenen op een uitstekende nazorg.

Stap 8: Garantie
Het vakmanschap van Daco in combinatie met de beste grondstoffen, staan garant voor een optimaal eindresultaat. De leveringsvoorwaarden zijn vrij inzichtelijk en gedeponeerd bij de KVK te Alkmaar onder nr. D-2661