Tegelwerk

Daco voert tegelwerk uit van badkamers tot publieke zwembaden. Voor zowel particulieren als bedrijven verzorgt Daco tegelwerkzaamheden, met alle mogelijke materialen zoals keramische wand- en vloertegels, glasmozaïek, marmer en natuursteen. Tegelwerk kan vrijwel op iedere ondergrond worden aangebracht tegen zeer concurrerende tarieven.

Daco Volendam staat voor vakwerk tegen een betaalbare prijs. Wanneer u kiest voor ons tegelwerk, dan kiest u voor de zekerheid van een verbluffend resultaat. Daco beheerst alle mogelijke wand en plafond afwerkingen. Of het nu gaat om decoratieve/verfraaiende stucwerken, het restaureren van bestaande plafonds, het kopiëren van bestaande lijsten of het gewone pleisterwerk. Met de keuze voor Daco legt u een stabiele fundering onder uw (ver)bouwplannen. Alles wordt van voor tot achter voor u geregeld op een snelle, prettige en voordelige manier.

Het renoveren of restaureren van huizen, panden of bedrijfsobjecten is behoort tot de specialisaties van Daco. Daar hoort natuurlijk ook tegelwerk bij! Het op een kundige wijze renoveren en restaureren vergt veel kennis en vakmanschap. Met Daco haalt u een ervaren en betrouwbare partner in huis die voor elke klus raad weet. Kiest u voor de echte vakman, dan is het raadzaam eens vrijblijvend contact met ons op te nemen.