Schilderwerk

Voor nieuwbouw of onderhoud, bij Daco is uw schilderwerk in de beste handen. Met ervaren schilders en de beste grondstoffen, kunt u rekenen op een optimaal resultaat. Het is ook mogelijk een meerjarig onderhoudsplan voor uw schilderwerk af te sluiten met Daco. Op deze manier weet waar u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Daco Volendam staat voor vakwerk tegen een betaalbare prijs. Wanneer u kiest voor ons schilderwerk, dan kiest u voor de zekerheid van een verbluffend resultaat. Daco beheerst alle mogelijke wand en plafond afwerkingen. Of het nu gaat om decoratieve/verfraaiende stucwerken, het restaureren van bestaande plafonds, het kopiƫren van bestaande lijsten of het gewone pleisterwerk en schilderwerk. Met de keuze voor Daco legt u een stabiele fundering onder uw (ver)bouwplannen. Alles wordt van voor tot achter voor u geregeld op een snelle, prettige en voordelige manier.

Het renoveren of restaureren van huizen, panden of bedrijfsobjecten is behoort tot de specialisaties van Daco. Uiteraard is schilderwerk hier onderdeel van. Het op een kundige wijze renoveren en restaureren vergt veel kennis en vakmanschap. Met Daco haalt u een ervaren en betrouwbare partner in huis die voor elke klus raad weet. Kiest u voor de echte vakman, dan is het raadzaam eens vrijblijvend contact met ons op te nemen.