Restauratie

Renovatie of restauratie van huizen, panden of bedrijfsobjecten behoort tot de specialisaties van Daco. Het op een kundige wijze renoveren en restaureren vergt veel kennis en vakmanschap. Met Daco haalt u hiervoor een ervaren en professionele partner in huis.

Daco Volendam staat voor vakwerk tegen een betaalbare prijs. Wanneer u kiest voor ons renovatie,  of restauratie dan kiest u voor de zekerheid van een verbluffend resultaat. Daco beheerst alle mogelijke wand en plafond afwerkingen. Of het nu gaat om decoratieve/verfraaiende stucwerken, het restaureren van bestaande plafonds, het kopiëren van bestaande lijsten of het gewone pleisterwerk, schilderwerk en tegelwerk. Met de keuze voor Daco legt u een stabiele fundering onder uwrenovatie of restauratie. Alles wordt van voor tot achter voor u geregeld op een snelle, prettige en voordelige manier.

Het op een kundige wijze renoveren en restaureren vergt veel kennis en vakmanschap. Met Daco haalt u een ervaren en betrouwbare partner in huis die voor elke klus raad weet. Bekijk de door ons gerealiseerde projecten! Kiest u voor de echte vakman, dan is het raadzaam eens vrijblijvend contact met ons op te nemen.