Aannemer Volendam

Bent u op zoek naar een aannemer uit Volendam met een gevestigde naam in de bouwwereld? Daco zorgt altijd voor een perfect eindresultaat. Om het vakmanschap van Daco te kunnen garanderen, zit er veel diversiteit in de dagelijkse werkzaamheden. Deze variƫren van particuliere opdrachten tot grootschalige projecten. Wij hebben een uitgebreid netwerk van veelal bevriende professionals. Hierdoor kunnen wij altijd een scherp all-in pakket offreren en zal u een zorgeloos aan- of verbouwproject beleven.

Daco beheerst zelf alle mogelijke wand en plafond afwerkingen. Of het nu gaat om decoratieve/verfraaiende stucwerken, het restaureren van bestaande plafonds, het kopiƫren van bestaande lijsten of het gewone pleisterwerk. Met de keuze voor Daco legt u een stabiele fundering onder uw bouwplannen. Alles wordt van voor tot achter voor u geregeld op een snelle, prettige en voordelige manier.

Het renoveren of restaureren van huizen, panden of bedrijfsobjecten is behoort tot de specialisaties van Daco. Het op een kundige wijze renoveren en restaureren vergt veel kennis en vakmanschap. Met Daco haalt u een ervaren en betrouwbare partner in huis. Kiest u voor zekerheid en kwaliteit, dan is het raadzaam eens vrijblijvend contact met ons op te nemen.